Marjarannikon tuotteet

Marjarannikon maistuvien tuotteiden arvo tulee laadukkaiden ja puhtaiden suomalaisten marjojen aromeista – aidoista aromeista.

Tuotteiden raaka-aineena ovat 100 % suomalaiset marjat, jotka pyrimme ostamaan mahdollisimman läheltä. Tällä hetkellä marjat tulevat pääasiassa Pohjanmaan maakunnista, mutta myös Pohjois-Karjalasta. Luonnontyrni, mustikka ja mustaherukka tulevat yksityisiltä poimijoilta ja viljelijöiltä. Viljelmiltä ostamme mustaherukkaa, mansikkaa ja tyrniä. Jonkin verran mustaherukkaa ja suurimman osan karpaloista ostamme tukusta.

Marjarannikon mehut valmistetaan puristamalla, jonka jälkeen ne pastöroidaan ja pullotetaan. Mehut ovat täyteläisen marjaisia, sillä niissä ei ole lisättyä vettä. Tuotteissamme on aito marjan aromi ja väri.

Marjarannikon tuotteet soveltuvat arkeen ja juhlaan. Mehuja ja jauheita tilataan myös pitopalveluyrityksiin, ravintoloihin ja kahviloihin, joissa ne ovat erinomainen kotimainen, lähellä tuotettu raaka-aine tai lisuke. Tuotteitamme saa tilauksesta suuremmissa, suurkeittiöille sopivissa pakkauksissa.